Passa al contingut principal

Translate

Il·lusiona-T. Totes les persones tenim dret a això






Des dels seus començaments, l'Associació InNoGran Orient@-T i la consultora Tarquinos junt amb l’equip de la factora SolusiOna  han realitzat una important tasca en un col·lectiu que, amb el pas del temps, perd les il·lusions i s'aparta del camí perseguint els seus somnis,parlem de la gent gran.


Il·lusiona-T, pretén continuar en la mateixa senda. No es diferencia tant una ment que pensa que el seu temps ja va passar i una altra, que pensa que ja no té dret a gaudir de la vida que se li ofereix.


En uns, el condicionant és l'edat, en altres, la seva malaltia. Condicionants n'hi ha molts, però també és cert que un mateix és qui s'imposa les barreres i un mateix és també qui se les treu.

L'objectiu del programa Jo-landa és proporcionar unes eines el resultat és l'eliminació de barreres i un aprenentatge sobre com evitar que aquestes es produeixin.

El primer pas comença pronunciant una paraula que per a molts és benestar, relaxació, motivació establint una esperança en la qualitat de vida:

Il·lusiona-T. Tots tenim dret a això.





Impulsant la comunicació en aquest col·lectiu, ha aconseguit importants èxits per a la reafirmació de moltes persones grans, els ha ajudat a tornar a sentir-se útils, a motivar les seves capacitats internes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MÉS AULA I MENYS ATUR cap el 2,030

 MÉS AULA I MENYS ATUR cap el  2,030 es el lema de la campnya contra la desocupació o 'ocupació Q-tre  MÉS AULA I MENYS ATUR cap el  2,030 vol animar i engrescar joves i no tan joves, grans i no tan grans per promoure noves ocupacions i noves fonts d'ingres .... Per exempla les persones JUilades i la Operació Setmanalia 

Caminar cap els 100

Els 100 ... de què ? , dels primers   4,556 caminar cap a 100 Anunciem i Compartim De la realitat percebuda a